Home / Hardenberg

Hardenberg

Let op: Alle Tiny Houses in Hardenberg zijn momenteel verhuurd

Begin 2020 zijn de ‘Tiny Houses’ aan de Leeuweristraat en Zwaluwsstraat in Hardenberg geplaatst.

Waarom tijdelijke woningen?

Op diverse plekken in de gemeente worden nieuwe huurwoningen gebouwd. Daarmee werken we eraan dat alle woningzoekenden straks een thuis vinden. Als je met spoed op zoek bent naar een woning, kom je door de korte inschrijftijd niet in aanmerking voor een reguliere huurwoning. Gevolg is dat mensen in nood vaak op vakantieparken belanden. Met het plaatsen van deze huizen, zogenaamde ‘Tiny Houses’ bieden we een oplossing voor dit probleem.

De tijdelijke woningen in Hardenberg zijn bestemd voor mensen die per direct een woning nodig hebben. Denk daarbij aan een scheiding, of het op straat staan door een gedwongen verkoop van de woning, of door het overlijden van ouders. Er zijn tal van persoonlijke omstandigheden waardoor je dringend betaalbare tijdelijke woonruimte nodig hebt. Bewoners zullen maximaal 2 jaar in de woning wonen om vervolgens door te stromen naar een andere permanente woning in de huur of in de koop.

Duurzaam bouwen en wonen

Deze tijdelijke woningen zijn een goede oplossing voor deze huisvestingsproblematiek. Ze zijn betaalbaar, duurzaam, flexibel in ontwerp én op een eenvoudige manier te plaatsen.

Vragen?

Neem gerust contact op met Bianca Vos of met Ingrid Jaspers.
Telefonisch zijn we van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur bereikbaar, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Visual slider

Top